Zázvorová cizrna
od
Lucie
·
24.9.2015
Zázvorová cizrna
Suroviny
- 1 lžička olivového oleje
- 1/2 cibule
- stroužek česneku
- lžíce zázvoru
- 2 lžíce rajčatového protlaku
- 150g cizrny
- sůl, kurkuma
- lžíce bílého jogurtu
- snítek koriandru
Postup
- Cizrnu uvaříme do měkka.
- Cibuli a česnek nasekáme na hrubo. Zázvor nakrájíme na malé hranolky.
- Na pánvi rozehřejeme olej, a zprudka orestujeme cibuli, česnek a zázvor. Zapráším kurkumou, přidáme protlak a společně chvilku restujeme. Přidáme uvařenou cizrnu a promícháme.
- Servírujeme s jogurtem a snítkem koriandru.
Štítky: bezlepková dietacizrnaluštěninyzázvor
Další k tématu: