Vepřové v pórku
od
Lucie
·
1.9.2015
Vepřové v pórku
Suroviny
- lžička oleje
- čtvrtka cibule
- 100g pórku
- 100g vepřové kýty
- sůl, pepř
- lžíce arašídů
Postup
- Cibuli nakrájíme na jemno, vepřové maso na menší kousky. Pórek očistíme a nakrájíme na půlkolečka.
- V hrnci zahřejeme olej a orestujeme cibulku. Přidáme maso a opečeme ze všech stran. Opepříme a opepříme. Podlijeme vodou a společně dusíme do měkka.
- Přidáme pórek a arašídy a společně dusíme asi 5 minut.
- Dochutíme.
- Servírujeme s celozrnnou rýží.
Štítky: bezlepková dietabezmléčná dietaburákypórekvepřové maso
Další k tématu: