Tvarůžková pomazánka
od
Lucie
·
30.8.2015
Tvarůžková pomazánka
Suroviny
- tvarůžky
- pepř
- drcený kmín
- mléko
- zelená nať cibulky (nebo pažitka ap.)
Postup
- Kulaté tvarůžky nakrájíme na osminky – podélně a pak ještě na čtvrtiny. Dáme do misky, posypeme kmínem, malinko opepříme čerstvě mletým pepřem a zalijeme mlékem – tak, aby byly tvarůžky zalité. Uzavřeme a dáme do chladu odležet.
- Po pár hodinách vyndáme a vidličkou tvarůžky rozmačkáme. Necháme zase odležet.
- Servírujeme namazané na chlebu a posypané cibulkou.
Štítky: bezlepková dietapomazánkatvarůžky
- Další příspěvek Pikantní pečené brambory
- Předchozí příspěvek Pečená treska
Další k tématu: