Restované krůtí maso s hráškovou rýží
od
Lucie
·
24.3.2015
Restované krůtí maso s hráškovou rýží
Suroviny
- 120 g krůtích stehen
- lžička oleje
- sůl, pepř, chilli
- 70g celozrnná rýže basmati
- 1/4 cibule
- 100g hrášku
Postup
- Stehna vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Osolíme, okořeníme, smícháme s olejem a necháme v misce v ledničce odležet.
- Rozehřejeme pánev a zprudka na ní orestujeme maso.
- Do osolené vroucí vody dáme propláchnutou rýži a uvaříme do měkka.
- Na větší pánvi dáme trošku oleje, přidáme na jemno nakrájenou cibulku a orestujeme. Přidáme hrášek a po chvíli smícháme s vařenou rýží.
- Restované maso servírujeme s hráškovou rýží.
Štítky: bezlepková dietahrášekkrůtí masorýže
- Další příspěvek Hruškové podmáslí
- Předchozí příspěvek Pažitková pomazánka
Další k tématu: