Hrachová kaše s vajíčkem a dýňovým zelím
od
Lucie
·
8.2.2015
Hrachová kaše s vajíčkem a dýňovým zelím
Suroviny
- 100g žlutého půleného hrachu
- sůl, pepř, chilli
- lžička olivového oleje
- lžička másla
- 100g loupané dýně hokaido
- řeřicha
- 1 vejce
Postup
- Hrách namočíme do studené vody a necháme přes noc nabobtnat. Slijeme vodu a dáme vařit do čestvé. Po uvaření slijeme vodu a dochutíme solí a kořením. Přidáme olivový olej a rozmixujeme. Navrch nasypeme čerstvé bylinky.
- Na másle podusíme na hrubo nastrouhanou dýni a osolíme.
- Podáváme s vařeným vejcem.
Štítky: hráchkašeluštěninyvejce
- Další příspěvek Cuketové muffiny
- Předchozí příspěvek Slaný koláč
Další k tématu: