Hrachová kaše s vajíčkem a dýňovým zelím

Hrachová kaše s vajíčkem a dýňovým zelím

  • Vložil:
  • Zveřejněno:
  • Hodnocení: 5.0 (18)
  • Tisk

Suroviny

  • 100g žlutého půleného hrachu
  • sůl, pepř, chilli
  • lžička olivového oleje
  • lžička másla
  • 100g loupané dýně hokaido
  • řeřicha
  • 1 vejce

Postup

  1. Hrách namočíme do studené vody a necháme přes noc nabobtnat. Slijeme vodu a dáme vařit do čestvé. Po uvaření slijeme vodu a dochutíme solí a kořením. Přidáme olivový olej a rozmixujeme. Navrch nasypeme čerstvé bylinky.
  2. Na másle podusíme na hrubo nastrouhanou dýni a osolíme.
  3. Podáváme s vařeným vejcem.

Další k tématu: