Celozrnný chléb z domácí pekárny
od
Lucie
·
12.2.2015
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Suroviny
- 300ml vody
- lžíce oleje
- lžíce octa
- 100g celozrnné žitné mouky
- 300g celozrnné špaldové mouky
- 100g hladké pšeničné mouky
- 2 lžičky soli
- lžička drceného kmínu
- lžička cukru
- čtvr kostky čerstvého droždí
- semínka – hrst lněných a hrst sezamových, slunečnicových nebo dýňových
Postup
- Do pekárny nalijeme nejdříve tekuté ingredience.
- Nasypeme mouku, sůl, kmín, cukr a rozdrobíme droždí. Přidáme semínka.
- Peču v pekárně Moulinex Home Bread na program 1.
Štítky: bezmléčná dietamoukapečivo
Další k tématu: