Rizoto s hovězím masem

Rizoto s hovězím masem

  • Vložil:
  • Zveřejněno:
  • Hodnocení: 5.0 (18)
  • Tisk

Suroviny

  • 100g mletého hovězího zadního masa
  • 50g mrkve
  • 50g pórku
  • sůl, pepř
  • 70g celozrnné kulatozrnné rýže
  • sterilovaná okurka
  • 20g 30% eidamu

Postup

  1. Propláchnutou rýži nasypeme do vroucí osolené vody a uvaříme do změknutí.
  2. Rozehřejeme pánev a orestujeme maso. Osolíme a okořeníme. Přidáme nakrájenou zeleninu, podlejeme trochou vody a dusíme. Když je zelenina měkká, vmícháme uvařenou rýži.
  3. Rizoto servírujeme posypané strouhaným sýrem a se sterilovanou okurkou.

Další k tématu: