Vaječná omeleta
od
Lucie
·
5.2.2015
Vaječná omeleta
Suroviny
- 2 vejce
- lžička ovesných vloček
- sůl, pepř, muškátový oříšek
- 50g mraženého hrášku
- 70g červené papriky
- 20g 30% eidamu
- pár černých oliv
Postup
- Vejce rozšleháme vidličkou spolu s vločkami. Osolíme, opepříme a nastrouháme trochu muškátového oříšku.
- Na rozpálenou teflonovou pánev vylijeme připravenou vaječnou směs. Poklademe kousky eidamu, zeleninou a olivami. Opékáme na mírném plameni do ztuhnutí.
- Podáváme s pečivem.
Štítky: bezmléčná dietaovesné vločkyvejce
- Další příspěvek Celozrnné palačinky
- Předchozí příspěvek Celozrnný knedlík
Další k tématu: